Magazin Trčanje
UtrkePrvi B2B Trail u Baškoj na Krku – win-win situacija za sve!

Prvi B2B Trail u Baškoj na Krku – win-win situacija za sve!

Posljednjih godina sve veći broj domaćih kompanija ulaže u zdravlje svojih zaposlenika kroz različite team building programe i rekreativne sadržaje koji zaposlenicima omogućuju smanjenje stresa i doprinose boljem upoznavanju ljudi unutar, ali i izvan njihovih kompanija. Jedan od najpopularnijih među njima svakako je koncept ‘business to business’ koji nudi poslovno komuniciranje na drugačijem nivou nego obično, a posebice ako isti još nudi sportske, turističke i zabavne sadržaje koji komunikaciji i druženju u poslovnom svijetu daj dodatnu vrijednost. Govoreći poslovnim rječnikom – win-win situacija za sve!

Od ove godine novost na našem tržištu svakako je prvi B2B Trail u Baški na otoku Krku, koji sadržava upravo sve navedeno: od zabave, turizma, druženja, team buildinga do sportskog programa i trail utrke u kategorijama od 6 km i 15 km gdje će sudionici moći uživati u prekrasnim krajolicima otoka Krka, a što će za mnoge biti jedno potpuno novo iskustvo i avantura! Odlično uređene i atraktivne trail staze idealne su za početnike i one koji žele uživati u egzotičnoj prirodi, ali i za one iskusnije koji će ciljati trkačke rezultate i braniti boje svoje kompanije.

Upravo je Baška, zbog blizine i dostupnosti, impresivne prirode svojeg okruženja i turističkih mogućnosti smještaja i ugostiteljstva pravo mjesto za trodnevno poslovno druženje zaposlenika koja je jednostavno savršeni team building. K tome, event je na rasporedu sredinom travnja, kad su klimatski uvjeti jednostavno savršeni za putovanja i boravak u prirodi ovakve vrste. A ako još i vrijeme posluži, bit će to nezaboravan događaj.

Prvi B2B Trail očekuje i velik broj početnika i osoba koji se ne bave rekreativno sportom i koji se do sada nikad nisu susreli s natjecateljskim oblikom planinarenja, hodanja ili trčanja. No, bez panike! Upravo je koncept B2B Traila pažljivo odabran i prilagođen svima koji imaju straha od – u najviše slučajeva – samih sebe. Ako procijenite da je 15 kilometara previše za vas, svoje mjesto pod krčkim suncem naći ćete na 6 kilometarskoj stazi. I za razliku od trkačkih utrka, nitko vam neće zamjeriti ako to i prehodate, pa makar uz laganu šetnju. Uostalom, osim sporta, tu smo radi dobre zabave i druženja. Kako već rekosmo: win-win situacija!

Info i prijave: www.outdoor.hr/b2btrail

Što, gdje, kada i za koga?

B2B TRAIL je sportsko-turističko-zabavni event u Baški na otoku Krku od 13. do 15. travnja. Namijenjen je tvrtkama i njihovim zaposlenicima te svim ostalim pravnim osobama (osim sportskih klubova). B2B je svojevrstan team building koji će sudionike kroz nekolicinu sportskih, rekreativnih, turističkih i zabavnih sadržaja obogatiti novim iskustvima, poslovnim poznanstvima i prilikama. Sama B2B trail trasa u dužinama od 6 km i 15 km prolazi nekim od najimpresivnijih planinarskih staza i prirodnih lokacija u Hrvatskoj koje će vas svakako, ostaviti bez daha! Ostala popratna događanja i sadržaji kao što su koncerti, party, ‘minglanje’, start, cilj, prijave, ugostiteljstvo, noćenja sudionika i korištenje vanjskih i unutarnjih bazena, smješteni su u hotelu Valamar Corinthia, koji će sudionicima biti na usluzi na najbolji mogući način.

Kako se prijaviti?

Svaka tvrtka imenuje svog kapetana koji će biti osoba za kontakt između kompanije i organizatora. Kapetan će uz pomoć organizatora koordinirati on-line prijave zaposlenika svoje tvrtke, dogovarati noćenja, prijevoz i sve ostale stavke koje su potrebne za sudjelovanje na B2B Trailu. Kapetan mora inicijalno kontaktirati organizatora na mail [email protected], a gdje će dobiti detaljne upute o svim daljnjim procedurama. Ako ste zaposlenik kompanije, a željeli bi da vaš tim sudjeluje na B2B Trailu, jednostavno kontaktirajte odgovornu osobu unutar vaše kompanije i predložite joj ovaj jedinstveni team building za vašu tvrtku!

Što je to Trail running?

Trail running ili jednostavno Trail je trčanje kroz označene prirodne predjele i podloge koje nisu asfaltne ceste. Obično su to šetnice ili planinarske staze. Pošto je konfiguracija terena drugačija od ravnih asfaltnih podloga, većina sudionika na Trailu ne trči, već jednostavno – hoda ili kombinira trčanje s hodanjem, a ovisno o stupnju tjelesne spreme. Takav način trčanja/hodanja omogućuje vam avanturu koju na cestovnim podlogama nije moguće doživjeti, stoga ne propustite B2B Trail avanturu koja će vas provesti kroz još ne otkrivene prirodne ljepote koje su na otoku Krku jednostavno – impresivne!

Koliko je to teško, kakav je teren, mogu li ja to?

Ako niste ozlijeđeni i nemate ozbiljnijih zdravstvenih problema, onda je trail prava aktivnost za vas! Za razliku od cestovnog trčanja, u Trailu nema nepisanog pravila da morate sve pretrčati. Nitko vam neće uzeti za zlo ako hodate. Dapače, na trail utrkama 80 posto sudionika hoda najveći dio vremena. Sama staza u obije kategorije je planinarski put, vrlo prohodan i ‘trčljiv’, s blagim uzbrdicama i nizbrdicama. Podloga je većinom kamena i zemljana. Za kategoriju 6 km dovoljan uvjet je da ste zdravstveno u dobrom stanju, a dok je za 15 km dovoljno da možete odraditi jedno Sljeme gore-dolje.

Kakvu opremu trebam?

Možete biti opremljeni kao i za svako obično trčanje ili šetnju u prirodi. Savjetujemo: trail ili obične tenisice (gojzerice su teške!), manji ruksak u kojeg možete staviti dovoljno tekućine (barem 0.5l) ili koju energetsku pločicu ako se odlučite sudjelovati na 15 km, za zaštitu od sunca dobro je imati pokrivalo za glavu.

Možemo li se izgubiti?

Sve staze su označene s visećim trakicama/zastavicama/smjerokazima na svakih 30-40 metara. Na glavnim križanjima bit će postavljeni i usmjerivači, a na kontrolnim točkama suci će evidentirati vaš prolaz i dodatno vas usmjeravati. Ako ćete pratiti oznake nećete se moći izgubiti. Ako vam to ipak pođe za rukom, jednostavno se vratite nazad na trasu i nastavite pratiti oznake.

Smještaj, prehrana i prijevoz?

Kapetan tima bit će zadužen za sve dogovore oko prijava, smještaja, prijevoza i bilo kojih drugih zahtjeva od strane sudionika. Svi sudionici mogu birati hoće li biti koristiti jedno noćenje, dva noćenja ili će pak samo doći na utrku. Sva noćenja uključuju doručak i večeru (švedski stol s uključenim pićem) te korištenje vanjskih i unutarnjih bazena.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top