apa format research paper example why should marijuana be legalized essay speech about teacher pay essay creative-writing-now.com tcp ip port assignments
Magazin Trčanje
Proljetni cenerPrva humanitarna utrka u organizaciji magazina Trčanje

Prva humanitarna utrka u organizaciji magazina Trčanje

Premda je proljeće još daleko i tek nam slijede najhladniji dani, ipak već sad ponosno najavljujemo prvu utrku u organizaciji magazina Trčanje – Zagrebački proljetni cener koji će se održati 10. ožujka 2018. godine na Savskom nasipu. Bit će to utrka namijenjena rekreativcima, pogotovo onima koji će ‘zabušavati’ s treninzima tijekom zime, na kojoj ćete moći odabrati jednu od dvije staze različitih duljina – 5 ili 10 kilometara.

Upravo zato, premda je službeni naziv Zagrebački proljetni cener, utrka će imati radni naslov Buđenje iz zimskog sna. Jedan ili dva mala kruga po Nasipu, ovisno i željama i mogućnostima, čine nam se idealni za provjeru mogućnosti i pripremu za utrke s većim duljinama koje slijede s kalendarskim dolaskom proljeća.

Utrka će imati humanitarni karakter, pa će dio novca prikupljen startninama biti uplaćen udruzi FB Humanitarci, a i tijekom prijava imat ćete priliku uplatiti proizvoljnu svotu ljudima koji svu svoju radnu energiju svaki dan usmjeravaju prema onima kojima pomoć zaista treba. Dakako, vaša prijava ne ovisi o dodatnoj uplati, ona predstavlja lijepu gestu, no ne i obavezu.

S našim partnerima i sponzorima nastojat ćemo napraviti kvalitetnu utrku uz dosta zabavnog programa, bit će organiziran i mini Expo na 1.000 kvadratnih metara na kojem će svoje proizvode i djelatnosti vezane uz trčanje, rekreaciju i zdrav život predstaviti brojni poznati brandovi. Pripremamo i puno iznenađenja za trkače, no njih ćemo najavljivati kako će se približavati dan starta utrke.

Prijave na utrku mogu se pronaći na linku MyLaps, a mjerenje vremena odradit će – bez imalo sumnje super profesionalno kao i godinama unazad na brojnim utrkama – ekipa AK Sljemena. Dodatne informacije i raspis utrke možete pronaći na OVOM linku.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top