steps for critical thinking how to conclude an argumentative essay sections of a research proposal how to write papers in mla format existentialism essay competitions free will thesis
Magazin Trčanje
UtrkePripremite se za spektakl: Trčite utrku preko pet mostova u Mostaru!

Pripremite se za spektakl: Trčite utrku preko pet mostova u Mostaru!

Mostar se polako priprema za drugo izdanje Mostarskog polumaratona koji će u 2018. godini biti održan 24. ožujka. Ove godine sudjelovalo je više od 400 profesionalca i rekreativaca iz cijele regije, a s obzirom na atraktivnost staze i odličnu organizaciju taj broj će iduće godine nesumnjivo biti i veći. No osim utrke na 21 kilometar organizatori iz Udruge Zdrav život – Kinezis pripremaju i pravi trkački vikend koji uključuje i humanitarnu utrku na 4 kilometra te jednodnevnu konferenciju o trčanju koja će biti održana u Hotelu Mepas.

‘Promocija zdravog stila života kroz organizaciju Mostar Run Weekenda želimo ukazati na dobrobiti trčanja, želimo ugostiti rekreativne trkače iz svijeta te na najbolji način promovirati Mostar i Hercegovinu. Cilj nam je dječjom utrkom stvarati naviku za tjelesnim vježbanjem od djetinjstva, a utrkom građana, koja će biti humanitarnog karaktera, želimo ukazati i na one kojima je pomoć potrebna. Također ćemo organizirati i stručnu konferenciju na kojoj će biti teme o tehnici trčanja, pripremama, ozljedama, kao i prehrambenim navikama te utjecaju trčanja na razne aspekte života’, kazao nam je Franjo Lovrić, prvi čovjek organizacije Mostarskog polumaratona i cijelog trkačkog vikend eventa.

Kalendarski, u subotu, 23. ožujka bit će održana Konferencija, a idući dan rezerviran je za natjecanja. Polumaraton starta u 9 sati, staza je relativno ravna i brza, s ukupnom visinskom razlikom od 64 metra. Posebnost staze je ta da će trkači rijeku Neretvu tijekom utrke prijeći pet puta i proći u neposrednoj blizini Starog mosta koji je pod zaštitom Unesca.

Pobjednici prvog izdanja Mostarskog polumaratona bili su Ante Živković (1:14:31) i Marija Vrajić (1:28:09).

Cijena startnine tijekom ranih prijava za polumaraton iznosi 16 eura. Termin najpovoljnije cijene završava s posljednjim danom 2017. godine, a od 1. siječnja 2018. se cijena povisuje na 21. euro. Ako do 31. siječnja ne uplatite taj iznos, a svakako želite nastupiti na Mostarskom polumaratonu, tad ćete morati platiti 26 eura. Posljednji dan za uplate je 10. ožujka. Prijaviti se možete na službenoj stranici utrke.

Neven Miladin

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top