Magazin Trčanje
UtrkeHumanitarna utrka s božićnim kapicama u Metkoviću

Humanitarna utrka s božićnim kapicama u Metkoviću

Tek koji dan nakon kalendarskog početka zime u Metkoviću će biti održan 3. Christmas Charity Run, humanitarna utrka čiji je prihod skupljen startninama i dobrovoljnim prilozima namijenjen djeci slabijeg imovinskog stanja s područja Metkovića. Zanimljivost utrke je da će, osim startnog broja, trkači obavezno morati nositi i božićnu kapicu, preciznije, kapicu Djeda Mraza. Naravno, organizatori – Sportska udruga Neretva Run – pobrinula se da svi sudionici dobiju kapicu u startnom paketu.

‘Start utrke predviđen je za 15 sati i to kod gradske sportske dvorane. Staza je ravna, kružna i jedan krug iznosi 1.700 metara, bit će obilježena i osigurana volonterima i postavit ćemo jednu vodenu stanicu. Utrka je duga 6.8 kilometara za muškarce, 3.5 kilometra za žene, a za djecu osnovne škole 1.500 metara’, kazao nam je Ruđo Bošković, jedan od inicijatora utrke.

Dvostruki pobjednik utrke je Vinko Sliško iz Tomislavgrada, član AK Dubrovnika, a u ženskoj konkurenciji titulu najbolje brani Josipa Jurković, članica ženskog nogometnog kluba Neretva Metković. Prvo izdanje Christmas Charity Runa okupilo je 170 natjecatelja, drugo 265, a organizatori ove godine jednako dobar odaziv.

Prijave za utrku primaju se isključivo u inbox FB stranice Neretva Run, te mailom [email protected]. U prijavi slati treba napisati ime, prezime, klub ili grad i godište (osnovnoškolci trebaju upisati i razred) najkasnije do 21. prosinca.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top