Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 17 – prosinac 2017.

Broj 17 – prosinac 2017.

Pred vama je posljednji broj magazina Trčanje u 2017. godini. Kako nam stiže tradicionalno hladna zima, a na treninge izlaze samo najhrabriji ljubitelji trčanja, tako prosinački broj magazina sadržava dosta tema vezanih uz trčanje zimi, pa tu ima savjeta, prijedloga što obući za hladne treninge te reportaža sa zimskih noćnih trekinga i utrka.

Kad su u pitanju svjedočanstva rekreativaca s utrka, prenosimo priče dama koje su uspješno odradile svoje utrke na Zagrebačkom noćnom ceneru i Ljubljanskom maratonu. Riječ je o lijepim dostignućima i iskustvima koja  mogu motivirati početnike koji još uvijek razmišljaju je li trčanje baš za njih.

U prošlom broju podvukli smo crtu pod Kvarner Trailse, a u ovom broju bavimo se temom Treking lige koja je u proteklih više od desetljeća i pol izrasla u rado posjećeno natjecanje na čijim se utrkama okuplja prosječno i po 500-tinjak rekreativaca i profesionalaca.

Iz Bosne i Hercegovine nam stižu dvije priče, jedna o Jahorina Ultra Trailu o kojem je pisala direktorica utrke, naglašavajući što je dosta postignuto, koji su ciljevi, a što želje i ideje, te druga, vezana je uz inicijativu Trčimo zajedno, koju je inicirala Udruga Marathon iz Sarajeva.

Dakako, ima tu još tema, odličnih članaka, kalendar trkačkih događanja tijekom prosinca i siječnja, savjeta i reportaža. Uživajte u zimskim trkačkim radostima!

PREPORUKA  100 najvećih utrka u Hrvatskoj i regiji

leave a reply