Magazin Trčanje
UtrkeTrčite s kapicom Djeda Mraza na trećem HO HO HO! Runu

Trčite s kapicom Djeda Mraza na trećem HO HO HO! Runu

Tradicionalno, 26. prosinca dan je rezerviran za tradicionalnu utrku HO HO HO! Run u Umagu. Udruga Olimpik Umag ove godine organizira 3. HO HO HO! Run. Utrka je to na 5 i 10 kilometara sa startom točno u podne iz ulice 1. svibnja u Umagu. Ovogodišnji novitet je utrka djece osnovnoškolskog uzrasta sa startom u 11 sati. Svu djecu u cilju dočekuje Djed Mraz s prigodnim darovima od kojih vrijedi izdvojiti vaucher za kino ulaznicu umaškog kina.

Olimpik Umag ove godine očekuje 500-tinjak natjecatelja koji će trčati duž umaške obale. Za dobru atmosferu zadužena je i ove godine Banda Berimbau, skupina bubnjara iz Trsta, a njima je pridodana grupa Pop Gunz. Prošle godine utrku pod kapicom Djeda Mraza otrčalo je skoro 400 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Startnina je simbolična te iznosi 50 kuna, a uključuje kapicu Djeda Mraza, startni broj s čipom, primjerak magazina Trčanje, okrjepu i ručak nakon utrke. Lokalni vinari nagradit će prva tri natjecatelja u obje utrke, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Više informacija na FB stranici Olimpik Umag Running Teama.

PREPORUKA  Ludo trkačko ljeto u Puli i okolici

leave a reply