Magazin Trčanje
UtrkePozivamo vas na još jedno trkačko novogodišnje druženje u Dubrovniku

Pozivamo vas na još jedno trkačko novogodišnje druženje u Dubrovniku

DuRun10K jedinstvena je atletska utrka koja se po četvrti puta održava u Dubrovniku 1. siječnja 2018., sa startom na Stradunu u 14 sati. Posebnost utrke je ljepota njezine trase s početkom i završetkom u povijesnom središtu, unutar zidina, na čuvenom Stradunu. Sa staze se pruža prekrasan pogled na staru dubrovačku luku i na otok Lokrum, a jedan dio staze vodi tik ispod samih zidina. Trče se dva kruga od 5 kilometara i poseban je ugođaj protrčati Stradunom u novogodišnjem raspoloženju.

Utrka je međunarodna, otvorena za sve natjecatelje svih dobnih skupina. Dolazak na utrku jamči jedinstveni doživljaj Dubrovnika u vrijeme novogodišnjih praznika, a u startni paket, uz atletsku majicu, uključena je i ulaznica za obilazak Zidina.

Iskoristite priliku i posjetite jednu od najpoznatijih svjetskih destinacija, dočekajte Novu godinu uz koncert Dine Merlina na Stradunu, a za prvu aktivnost u Novoj 2018. izaberite trčanje na 10km. Prvi dan u godini, a već 10km i jedna istrčana utrka u evidenciji. Tradicionalno će i baklja mira u organizaciji Peace Runa krenuti iz Dubrovnika, a na startu se očekuju najbolji trkači na 10 kilometara iz Hrvatske i regije.

Prijave su otvorene na web stranici Utrka.com i do kraja mjeseca možete svoje mjesto na utrci osigurati po povoljnijoj cijeni, a sve dodatne informacije pronaći ćete na službenoj stranici utrke.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top