Magazin Trčanje
UtrkeMožeš li se popeti na zagrebačku Himalaju?

Možeš li se popeti na zagrebačku Himalaju?

U subotu, 9.prosinca, u 10 sati u poslovnoj zgradi Zagrepčanka starta jedinstvena utrka koju organizira Društvo športske rekreacije Aktivan život, a povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti. Cilj utrke je popeti se na 25. kat, točnije na 95 metara visine, što je brže moguće. Staza se sastoji od 490 stepenica, koje su visoke svaka po 17 centimetara.

Možda na prvu ne zvuči teško no ovo je utrka za izdržljive i privlači sve one koji žele isprobati svoje granice. Rekord u trčanju stepenicama drži Matjaž Mikloša iz Slovenije, koji se popeo za nevjerojatne 2 minute i 34 sekunde. U ženskoj kategoriji rekord drži Karmen Klančnik, također iz Slovenije. Ona je 490 stepenica prošla za 3 minute i 11 sekundi. Toliko treba da pozovete lift i odvezete se njime do vrha zgrade.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online prijave na www.512.trcanje.hr. Uplate i prijave primaju se zaključno do srijede 6. prosinca do 23:59 sati ili do popunjenja kvote od 512 natjecatelja u utrci.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top