Magazin Trčanje
UtrkeSredinom studenoga starta Samoborska zimska trail liga

Sredinom studenoga starta Samoborska zimska trail liga

Za samo 20-tak dana starta nova sezona Samoborske zimske trail lige. Staze su iskušane, iste kao i prošle godine, start i cilj na Poljanicama, a organizatori Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, jamče odličnu i motivirajuću atmosferu. Podizanje startnih brojeva i prijave završavaju 15 minuta prije starta, koji će u svakom kolu biti označen točno u 10 sati.

Startnina za svako kolo iznosi simboličnih 20 kuna, a za konačni plasman potrebno je minimalno 50 posto istrčanih kola plus jedna utrka. Svako istrčano kolo lige iznad minimuma nagrađuje se sa 5 bodova. Dakako, kao i proteklih godina dopušteno je hodanje i planinarenje, baš kao i uporaba nordic walking štapova. Prijave se mogu odraditi preko portala Stotinka.hr.

Nakon završnog, 12. kola, uz prigodni domjenak, bit će organizirana podjela nagrada najboljima i to za prvo troje natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji na dugoj, kratkoj i rekreativnoj stazi.

Termini su sljedeći:

 1. kolo – 18. studenoga
 2. kolo – 25. studenoga
 3. kolo – 9 prosinca
 4. kolo – 16. prosinca
 5. kolo – 23. prosinca
 6. kolo – 30. prosinca
 7. kolo – 6. siječnja
 8. kolo – 13. siječnja
 9. kolo – 20. siječnja
 10. kolo – 27. siječnja
 11. kolo – 3. veljače
 12. kolo – 10. veljače

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top