Magazin Trčanje
UtrkeDu Motion najavljuje: 10K utrka – finale Dubrovnik RUN lige

Du Motion najavljuje: 10K utrka – finale Dubrovnik RUN lige

Nakon Dubrovačkog akvatlona, Du Motion je najavio još jednu utrku u jesenskom terminu, koju organizira s D3 Triatlon klubom Dubrovnik. Riječ je o 10-kilometarskoj utrci koja će se trčati u nedjelju, 19. studenoga na poluotoku Babin Kuk, sa startom i ciljem u prekrasnoj uvali Lapad.

10K utrka ujedno je i finale popularne Dubrovnik RUN lige, koje jamči nastup velikog broja ljubitelja trčanja iz dubrovačkog kraja, ali i regije. Mogućnost  je to i početnicima i iskusnim trkačima da testiraju svoju formu i brzinu na jednoj od najatraktivnijih dubrovačkih šetačko-trkačkih staza uz more.

Svi zainteresirani za 10K utrku mogu se prijaviti putem stranice RaceCollector.com zaključno sa 16. studenime. Startnina iznosi 100 kuna, a startni paketi koji sadrže startni broj, majicu i Pasta kupon, moći će se podići u ugostiteljskom objektu Sunset Beach u subotu, 18. studenoga od 10 do 19 sati te na sam dan utrke od 7:30 do 8:30 sati.

‘Du Motion s dodatnim jesenskim utrkama pod svojim brendom pomaže pozicioniranje Dubrovnika kao atraktivne destinacije za aktivan odmor, ali i pruža priliku trkačima da se pripreme za nadolazeće trkačke manifestacije’, izjavio je ovom prigodom direktor Du Motiona, Alen Bošković.

U to se svakako ubraja i glavni dubrovački trkački događaj, Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik koji će 28. i 29. travnja iduće godine u Dubrovnik ponovo privući trkače sa svih strana svijeta.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top