critical thinking concepts problem solving cbt how to write papers in mla format shame essay this is the reason for creating written work thematic essay template 6th grade
Magazin Trčanje
UtrkeNikolina Šustić odlična na maratonu u Veneciji

Nikolina Šustić odlična na maratonu u Veneciji

Četvrto mjesto i rezultat 2 sata, 47 minuta i 21 sekunda ostvarenje je Nikoline Šustić na nedjeljnom maratonu u Veneciji. Odlična mlada Splićanka i jedna od najboljih domaćih dugoprugašica stigla je na cilj iza dvije Etiopljanke i jedne Kenijke, prevodeći u poretku sve europske maratonke.

‘Zadovoljna sam s obzirom na to da mi je ovo peti vikend za redom tijekom kojih sam nastupala na utrkama, od toga samo u posljednjih mjesec dana trčala sam tri maratona, u Berlinu, Zagrebu i sad u Veneciji. Današnja utrka nije bila nimalo laka, staza je neravna, s puno mostova, a kako nisam ni planirala putovati u Veneciju, tako je i rezultat vrjedniji’, kazala nam je Nikolina i objasnila:

‘Organizatori su mi tijekom rujna poslali pozivnicu za nastup, no poruka je otišla u spam elektroničke pošte i nisam ni razmišljala o nastupu do sredine prošlog tjedna. Tad sam vidjela poruku da sam prijavljena i počela razmišljati o odlasku. Tek u četvrtak sam odlučila otići u Veneciju, tako da je sve ovo bilo neplanirano i neočekivano. Na utrci sam se osjećala dobro, rezultat je OK i zaista moram biti zadovoljna’.

Trčanje prelijepom Venecijom sigurno je doživljaj čak i za one koji su taj grad posjetili puno puta. Ništa drugačije nije ni s Nikolinom.

‘Start je izvan Venecije, u mjestu Stra, nakon toga se prolazi kroz industrijsku zonu, pa se tek onda polako približavamo onoj fantastičnoj Veneciji s milijun mostova i Trgu sv. Marka. Trčati uz poznate venecijanske kanale i sve te mostove, mislim da ih je 14 samo u posljednja tri kilometra. Lijepo je, zanimljivo trčati tom trasom, Venecija nikad ne može dosaditi’.

Za kraj, rečenica, dvije o pobjednicima 32. izdanja maratona u Veneciji. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Etiopljanka Utura Sule Gedo s rezultatom 2:29:04, 10-tak minuta nakon nje ciljem je prošla Kenijka Japeting Priscah Cherono, nakon nje i druga Etiopljanka Aynalem Woldemichael, a zatim naša Nikolina. U muškoj konkurenciji slavio je 24-godišnji Eyob Faniel Ghebrehiwet koji nastupa za domaći Venicemarathon Club s vremenom 2:12:16, a iza njega su ciljem prošli Mohammed Mussa iz Eritreje i Tariq Bamaarouf iz Maroka.

Rezultati – maraton (Ž):

  1. Utura Sule Gedo (Eti) 2:29:04
  2. Jepeting Priscah Cherono (Ken) 2:41:08
  3. Aynalem Woldemichael (Eti) 2:42:12
  4. Nikolina Šustić (Hrv) 2:47:21
  5. Maurizia Cunico (Ita) 2:56:21

Rezultati – maraton (M):

  1. Eyob Faniel Ghebrehiwet (Ita) 2:12:16
  2. Mohammed Mussa (Eri) 2:15:14
  3. Tariq Bamaarouf (Mar) 2:16:41
  4. Gilbert Kipleting Chumba (Ken) 2:16:47
  5. David Kiprono Metto (Ken) 2:19:51

Neven Miladin

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top