Magazin Trčanje
Utrke13. sezona istarske zimske lige u trčanju je pred nama!

13. sezona istarske zimske lige u trčanju je pred nama!

Devet kola, devet gradova, stotine trkača i puno dobre energije, to očekuje sudionike 13. sezone Istarske zimske lige koja starta 5. studenoga u Medulinu. Posebnost tog natjecanja je ideja organizatora (SD Trickeri) da se svako kolo Lige održava u drugom mjestu, pa će tako ove sezone utrke, osim u Medulinu, biti održane u Vodnjanu, Pazinu, Puli, Sv. Petru u šumi, Rapcu, Tupjaku, Umagu i Poreču.

Zanimljivost koja će razveseliti sve natjecatelje je sponzorski doprinos Plave Lagune, pa će ovogodišnje izdanje Istarske zimske lige u trčanju imati i dodatak Powered by Plava Laguna, a dugogodišnji partner Vina Matošević pojačat će svoj angažman, što znači da ćemo u ovoj godini moći očekivati veći broj sponzorskih nagrada te dodatnih nagradnih igara. Primjerice, Vina Matošević će na svakom kolu najbržeg muškog i ženskog natjecatelja nagrađivati bocom vina, a uz to će se organizirati i nagradne igre u kojima će pobjednici dobivati sponzorske poklone. Tu su još i stari partneri Optika Passage i Vitalis te Grawe osiguranje koje će osigurati natjecateljima policu od ozljede.

Startnina za svako pojedinačno kolo iznosi 40 kuna, a ako se uplati kotizacija za svih devet kola, tad je ukupna cijena 120 kuna. Prije svakog kola, tradicionalno, bit će organizirane i utrke za djecu.

‘Kao i svake godine imat ćemo pretprijave za klubove, udruge i grupe kako bi se izbjegle gužve uoči starta 1. kola. Svaki klub mora dostaviti spisak, sa svim potrebnim podacima natjecatelja na e-mail [email protected]. Imena natjecatelja bit će vezana za startni broj, pa stoga neće biti moguće startne brojeve prenijeti na drugu osobu. Liste se moraju dostaviti najkasnije do 26. listopada’, stoji u priopćenju organizatora u najavi Zimske lige na web stranicama SD Trickera.

  1. kolo: 5. studenoga 2017. – Medulin
  2. kolo: 19. studenoga 2017. – Vodnjan
  3. kolo: 3. prosinca 2017. Pazin
  4. kolo: 10. prosinca 2017. – Pula
  5. kolo: 14. siječnja 2018. – Sv.Petar u šumi
  6. kolo: 28. siječnja 2018. – Rabac
  7. kolo: 11. veljače 2018. – Tupljak
  8. kolo: 25. veljače 2018. – Umag
  9. kolo: 4. ožujka 2018. – Poreč

Neven Miladin
Foto SD Trickeri

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top