Magazin Trčanje
UtrkeJoš samo 10 dana do Šibenskih deset & Draženove četvorke

Još samo 10 dana do Šibenskih deset & Draženove četvorke

Nakon prošlogodišnje premijere, Šibenska desetka i Draženova četvorka za 10-tak dana imat će svojevrsnu reprizu. Druga utrka na 10 i 4 kilometra, po prelijepom Krešimirovom gradu, za rekreativce i štovatelje jednog od najvećih hrvatskih sportaša, Dražena Petrovića, i ove godine startat će sa Šibenske rive, a trčat će se nekim od najljepših šibenskih ulica, uz more, parkove i šetnice.

Prošle godine utrka je okupila respektabilan broj domaćih i stranih rekreativaca, pa je za očekivati i da će u svom drugom izdanju biti gotovo dostignut limit od 500 trkača na duljoj stazi.

Kad je u pitanju kraća staza, ta trka je posvećena legendarnom Draženu i njegovoj četvorki koju je nosio na dresu hrvatske košarkaške reprezentacije. Put će trkače voditi i do Baldekina na kojem je Dražen započeo svoju veliku karijeru i na kojem se nalazi kip košarkaškog Mozarta.

Prijave za obje utrke zatvaraju se 15. listopada, a cijena startnine iznosi 100 kuna za stazu od 10 kilometara i 50 kuna za Draženovu četvorku. Prijaviti se možete preko portala Utrka.com.

Neven Miladin
Foto Šibenik Run

PREPORUKA  Trčite u Šibeniku u čast velikog košarkaškog Mozarta

leave a reply