animal testing essay conclusion best way to write an essay writing a good abstract for research paper essay about group project examples of outlines for research paper working at height course
Magazin Trčanje
UtrkeJoš samo 10 dana do Šibenskih deset & Draženove četvorke

Još samo 10 dana do Šibenskih deset & Draženove četvorke

Nakon prošlogodišnje premijere, Šibenska desetka i Draženova četvorka za 10-tak dana imat će svojevrsnu reprizu. Druga utrka na 10 i 4 kilometra, po prelijepom Krešimirovom gradu, za rekreativce i štovatelje jednog od najvećih hrvatskih sportaša, Dražena Petrovića, i ove godine startat će sa Šibenske rive, a trčat će se nekim od najljepših šibenskih ulica, uz more, parkove i šetnice.

Prošle godine utrka je okupila respektabilan broj domaćih i stranih rekreativaca, pa je za očekivati i da će u svom drugom izdanju biti gotovo dostignut limit od 500 trkača na duljoj stazi.

Kad je u pitanju kraća staza, ta trka je posvećena legendarnom Draženu i njegovoj četvorki koju je nosio na dresu hrvatske košarkaške reprezentacije. Put će trkače voditi i do Baldekina na kojem je Dražen započeo svoju veliku karijeru i na kojem se nalazi kip košarkaškog Mozarta.

Prijave za obje utrke zatvaraju se 15. listopada, a cijena startnine iznosi 100 kuna za stazu od 10 kilometara i 50 kuna za Draženovu četvorku. Prijaviti se možete preko portala Utrka.com.

Neven Miladin
Foto Šibenik Run

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top