Magazin Trčanje
UtrkeOdređena reprezentacija za Prvenstvo Balkana u maratonu

Određena reprezentacija za Prvenstvo Balkana u maratonu

U nedjelju 8. listopada u Zagrebu će se održati 26. Zagrebački maraton, a u sklopu ovogodišnjeg maratona održat će se i Prvenstvo Blakana u maratonu kao i Ekipno prvenstvo Hrvatske u maratonu.

Prema propozicijama ABAF-a na Prvenstvu Balkana za svaku zemlju mogu nastupiti po dva maratonca i dvije maratonke. Predsjednik komisije za cestovno i planinsko trčanje Jozo Delaš u dogovoru s izbornikom Mladenom Katalinićem odredio je sastav reprezentacije za spomenuto prvenstvo.

U ženskoj konkurenciji boje Hrvatske branit će Bojana Bjeljac i Matea Matošević, a u muškoj Robert Radojković i Goran Grdenić.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top