Magazin Trčanje
VijestiLijep Omega dan na zagrebačkom Bundeku

Lijep Omega dan na zagrebačkom Bundeku

Omega škola trčanja održala je tijekom subotnjeg prijepodneva promociju svog rada i upisivala nove polaznike. Unatoč sivom zagrebačkom jutru na Bundeku se skupilo dosta ljudi željnih rekreacije i zdravog života, a osim Drage Paripovića i Darka Kroga, trenera u Omegi, u promociji trčanja pridružili su se i partneri Omega škole trčanja – Natural Wealth, HiPP, Saucony Hrvatska i organizatori Zagrebačkog maratona čije je 26. izdanje na rasporedu početkom listopada.

‘Naša škola je namijenjena ljudima čija je prva misao vezana uz trčanje – rekreacija. Mi ne pripremamo naše polaznike za trčanje polumaratona ili maratona, nemamo treninge koji traju po nekoliko sati, nego uz vrlo kvalitetan trenerski tim nastojimo svojim polaznicima pokazati kako trčanje može biti užitak i kako su ciljevi, kad su realni, itekako dostižni’, kazao je tijekom promocije Marko Schulhauser, voditelj Omega škole trčanja i naglasio da je upravo rekreativno trčanje prvi pravi korak u rješavanju problema pretilosti i manjka životne energije:

‘Svjedoci smo da pretilost u Hrvatskoj uzima sve više maha. To je rezultat manjka slobodnog vremena, ali i nebrige za svoje zdravlje. Zato upućujemo poziv svima da se pokrenu, da pronađu i vremena i motivaciju te krenu s prvim trkačkim koracima. Vrlo brzo će im biti žao što nisu krenuli i ranije. Trčanje stvara onu pozitivnu ovisnost zbog koje nećete htjeti propustiti nijedna trening, bez obzira pada li vani kiša, jesu li temperature puno ispod ništice ili su pasje vrućine’.

Upisi u Omega školu trčanja su u tijeku, treninzi su na tri zagrebačke lokacije – na Jarunu i Savskom nasipu te u Maksimiru, a novi event sličnog sadržaja najavljen je za proljeće 2018. godine.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top