Magazin Trčanje
UtrkeZagrebački noćni cener ruši sve rekorde

Zagrebački noćni cener ruši sve rekorde

Vjerovali ili ne, više od 2.200 ljudi prijavilo se za ovogodišnji Zagrebački noćni cener i to u samo osam sati od otvaranja prijava. Šesto izdanje utrke koja se trči na 10 kilometara i to po strogom središtu Zagreba već je nekoliko godina vrlo popularna, pa su tradicionalno ulice Zagreba pune trkača bez obzira na kišu i hladnoću, no ove godine srušeni su svi rekordi u brzini popunjavanja maksimalnog broja prijava. Dvije tisuće potencijalnih natjecatelja upisalo je svoje podatke na startnu listu i sad imaju tjedan dana vremena za uplatu startnine. Ako ne ispoštuju rok bit će brisani s liste, te će se otvoriti prilika za prijavu onima koji se 5. rujna od podneva do 20 sati nisu stigli/mogli prijaviti.

‘Znali smo da ćemo srušiti prošlogodišnji rekord od 46 sati, ali nismo mislili da će se to desiti za točno 8 sati. Ovime smo još jednom potvrdili epitet najiščekivanije i najpoželjnije utrke u Hrvatskoj. S organizacijskog aspekta, mogu obećati da ćemo kao i uvijek dati sve od sebe kako bi od ove utrke napravili događaj o kojem se priča cijelu godinu. Što se tiče broja sudionika, u odnosu na lani smo dotisnuli još 100 brojeva tako da se na startu očekuje 2.500 trkača. Već nas žicaju za još brojeva ali nažalost iz sigurnosnih razloga na ovu stazu nećemo pustiti veći broj sudionika. Pitaju i za ovih preostalih 200-njak brojeva, no oni su nažalost već sada u tuđim rukama i netko drugi njima upravlja. Sasvim sigurno će biti nagradnih igara kod nas i naših sponzora gdje ćete neke od njih moći osvojiti. Tako da za sve one koji nisu ugrabili svoj broj, a žele nastupiti na našoj utrci, još uvijek ima nade, samo pratite naš Facebook i Instagram. Bit će svega u naredna dva mjeseca jer ovo nije jednodnevni događaj’, prokomentirao nam je priču oko prijava direktor utrke Nedeljko Vareškić.

Dakle, sve uplate zaprimljene do 14. rujna bit će važeće, a one nakon tog roka neće se uzimati u obzir. Ako i platite dan kasnije, organizator će vaš novac vratiti na račun s kojeg je i došao, a novu priliku za start na jednoj od najbolje organiziranih utrka u Hrvatskoj (i regiji) imat ćete tek za 365 dana.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top