Magazin Trčanje
UtrkeRobert Radojković i Marija Vrajić najbrži na ultramaratonu u Celju

Robert Radojković i Marija Vrajić najbrži na ultramaratonu u Celju

Marija Vrajić i Robert Radojković pobijedili su na subotnjem ultramaratonu koji se tradicionalno održava u Celju. Ovogodišnja utrka od Celja do Logarske doline bila je već 33. po redu, a naši ultraši trčali su najdulju stazu od 75 kilometara. Robert je odradio fantastičnu utrku i ciljem prošao za 5 sati, 8 minuta i 4 sekunde (skoro 40 minuta brže od drugoplasiranog Alena Božiča), dok je Marija pobijedila u ženskoj konkurenciji u vremenu od 6:14:19 i bila brža 2,5 minute od drugoplasirane Nataše Robnik.

‘Bila je to odlična kišna utrka, a jedini problem mi je predstavljalo 20-tak kilometara makadama. U takvim vremenskim uvjetima sam bila malo opreznija, no bio je baš gušt trčati ostatak staze. Od starta do cilja je lagana uzbrdica, tek pred kraj utrke je jedan veći uspon, no sve sam odradila baš kako treba. Robert je odradio nevjerojatnu utrku, s lakoćom je pobijedio konkurenciju i zaista je zaslužio stati na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja’, kazala nam je nakon utrke Marija Vrajić naglašavajući da je start bio u pomalo neuobičajeno vrijeme – u 6 ujutro.

Inače, ultramaraton od Celja do Logarske doline dio je Europskog ultramaratonskog kupa koji broji sedam utrka organiziranih u Češkoj, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Francuskoj.

Rezultati – 75 km (M):

  1. Robert Radojković (Hrv) 5:08:04
  2. Alen Božič (Slo) 5:46:06
  3. Domen Kozjek (Slo) 6:01:15
  4. Anže Sobočan (Slo) 6:09:27
  5. Boris Sušelj (Aut) 6:13:33

Rezultati – 75 km (Ž):

  1. Marija Vrajić (Hrv) 6:14:19
  2. Nataša Robnik (Slo) 6:16:48
  3. Marija Trontelj (Slo) 6:45:07
  4. Majda Kozjek (Slo) 6:51:55
  5. Sara Kavčič (Slo) 7:02:28

Kompletne rezultate možete pronaći na OVOM linku!

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top