Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 13 – kolovoz 2017.

Broj 13 – kolovoz 2017.

Za razliku od mornara koji na brodovima nemaju palubu broj 13, građevinaca koji ‘preskaču’ 13. kat i sličnih praznovjernih ljudi, mi smo se držali slijeda i stigli do magazina Trčanje broj 13. S obzirom na to da smo vrlo zadovoljni temama, kvalitetom članaka koje su pripremili naši suradnici i općenito kako je naša dizajnerica Irena sve to posložila na 36 stranica, sigurni smo da broj 13 nije baksuzan za nas.

Kolovoški broj magazina otvaramo odličnim tekstom Zvonimira Jakšića koji je nedavno završio svoj prvi Ironman. Taj mladi zaljubljenik u rekreaciju odličan je primjer kako zafrkancija na biciklu i pokoji otrčani kilometar na kraju mogu prerasti u doseg kojem se stvarno treba nakloniti. Tu je i nezaobilazni Siniša Mareković koji nam je pripremio (čak) dva članka, jedan o noćnim utrkama (što je posebno važno jer nam se bliži start 4. Grawe noćnog maratona) i jedan o Samsungovom satu za trčanje. Vrlo objektivno nastojao je (nakon višetjednog testiranja) dati pluseve i minuseve novog gadgeta koji koriste treneri u Salomon školi trčanja.

Ekipa iz glavnog grada Bosne i Hercegovine, na svoj osobit i zabavan način, pripremila je najavu Sarajevskog polumaratona, slijede prvi konkretni zaključci o SightRun aplikaciji koja ljubiteljima trčanja daje mogućnost da uz omiljenu rekreaciju razgledavaju grad i saznaju poneku zanimljivost o njemu.

Carboloading je jedan od pojmova čiju bi definiciju i svrhu morali znati svi trkači koji se pripremaju za polumaraton (ili veće duljine), pa smo pripremili kratak tekst i na tu temu, Trčaona (škola trčanja) je zastupljena u magazinu s informacijama o odrađivanju novih izazova njihovih polaznika, a objavljena je i kratka priča o Garminovom Forerunneru 735XT.

Naravno, tu je i već uobičajena rubrika koju potpisuje naša poznata instruktorica Asja Petersen, nutricionistički i trenerski savjeti te još dosta zanimljivog ljetnog štiva. Nadamo se da niste praznovjerni i da će vam biti zadovoljstvo prelistati 13. broj Trčanja.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top