cheats for mymaths online homework business plan examples for students how to write a proposal essay how to write a bibliography for a research paper how to write a topic sentence for an argumentative essay starting your own gym business plan
Magazin Trčanje
Vijesti[VIDEO] HT Running Team odradio svoju prvu (ne)službenu peticu

[VIDEO] HT Running Team odradio svoju prvu (ne)službenu peticu

Pedesetak polaznika Omega škole trčanja, iz grupe HT Running Team, odradilo je u utorak posljednji trening prije kratkog ljetnog odmora. Na Jarunu je, naime, organizirana prva ‘neslužbena’ utrka HT-ovaca na 5 kilometara, a nakon nje druženje uz pivo i sokove.

Mjerenje vremena bilo je, naravno, ručno i za njega je bio zadužen voditelj trenerskog tima Marcel Zelenika (uz dobrodošlu asistenciju Irene Đukić), Iva Ladišić predvodila je natjecatelje na biciklu, a legendarni Drago Paripović trčao je ‘s ručnom’, uz bok svojim naprednjacima.

Premda su rezultati i postignuta vremena bili u drugom planu, ipak valja naglasiti da su, na ponos svojih trenera, svi odradili utrku brže i bolje od očekivanja. Imenom i prezimenom, kod dama najbrže su bile Andrea Stanić (24:31), Ana Jovičić (27:16) i Kosjenka Oršulić (27:22), dok su u muškoj konkurenciji prvi do cilja stigli Dubravko Frančina (24:10), Josip Radićević (24:11) i Danijel Knežević (24:16).

Sad slijedi dvotjedna pauza, vrijeme da se i treneri i polaznici odmore, a onda nastavljamo s treninzima preplanuli i odmorni 8. kolovoza.

Start:

Cilj:

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top