Magazin Trčanje
VijestiTrčanjem dovedite tijelo u top formu

Trčanjem dovedite tijelo u top formu

Ljeto, mnogima najdraže godišnje doba, koje će se prema najavama pamtiti po iznimnim vrućinama, već kuca na vrata. A s time i naša želja da budemo fit i u dobroj formi pred godišnje odmore koje svi željno čekamo.

Otkako je 42.2 Running Store u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici otvorio svoja vrata, postao je omiljeni saveznik u misiji da što prije uskočimo u najdraži kupaći kostim i budemo zadovoljni svojim izgledom. Ovaj dućan specijalizirane sportske obuće i odjeće za trčanje otvorio je početkom godine svoja vrata svim trkačima, profesionalnim i svim ostalim ljubiteljima aktivnosti koja dokazano najbolje oblikuje naša tijela te oduševio brojne sugrađane. Među njima i prekrasnu Ivu Šarić Leko, veliku zaljubljenicu u ovu sportsku aktivnost, kojom započinje gotovo svaki dan.  Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica zna kako su zdrav način života i ova nezaobilazna tjelesna aktivnost idealan i neophodan spoj za održavanje tijela u fit formi, na kojoj bi joj pozavidjele i vrhunske sportašice. Iva je velika obožavateljica trčanja, stoga ne čudi kako joj je upravo 42.2 Running Store baza u kojoj se opskrbljuje najboljom sportskom opremom. Uz ponudu vrhunskih sportskih brandova kao što su Adidas, Ascis, Saucony, New Balance, Mizuno, Brooks i brojni drugi, 42.2 Running store ponosi se i svojim educiranim osobljem, koje svakom posjetitelju pomaže u određivanju stanja forme, stručno ih savjetuje i preporuča opremu koja će im najbolje odgovarati za trčanje. Uz to, dućan nudi inovativne programe – yogu za trkače koja će pomoći u sprječavanju i saniranju ozljeda posebnim vježbama, opremljen je trakom za trčanje te svlačionicom s tušem koja će mnoge potaknuti da nakon dnevne doze trčanja požure u svoj omiljeni dućan kako bi se osvježili.

‘Trčanje mi predstavlja jedan od dražih dijelova dana, ono je prilika za opuštanje i relaksaciju od svega. S motivacijom nikad nisam imala problema, uostalom, kad nešto voliš i kad uživaš u tome, kao što ja uživam u trčanju, tad ti ništa nije teško. Tad ti ne smetaju ni kiša, ni sunce, nije ti se teško ustati rano ujutro ili odraditi svoj trening kasno navečer. Moram priznati da ne štedim ni na opremi, volim si priuštiti nove tenisice, osvježiti ormar novim majicama za trčanje, odraditi trening u novim tajicama za trčanje. Srećom, 42,2 Running Store mi svojom širokom ponudom nudi da na jednom mjestu pronađem sve što mi treba, a tamo imam priliku i vježbati yogu jednom tjedno’, kazala je Iva Šarić Leko.

42.2 Running Store znakovitim se imenom poziva na duljinu najvećeg trkaćeg izazova i samim time ističe motivaciju za postizanjem cilja. Iva Šarić Leko pokazala je kako je i više nego spremna za cjelodnevna uživanja na najdražoj plaži, a ni drugima za isto ne treba mnogo – uz malo volje i vremena te omiljeni sportski dućan u Frankopanskoj 2a, brzo ćete zasjati u vrhunskoj fit formi.

Foto Bojan Zibar

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top