Magazin Trčanje
Škola trčanjaUpiši se u početnu ili naprednu grupu Omega škole trčanja

Upiši se u početnu ili naprednu grupu Omega škole trčanja

Klikni na fotku za prijavu u OMEGA školu trčanja

OMEGA škola trčanja nastavlja s upisima rekreativaca u početni i napredni program treninga. Za razliku od ostalih škola trčanja u Zagrebu, OMEGA ne priprema svoje polaznike za polumaraton, nego im pomaže dostići određenu razinu kondicije, ovisno o individualnim željama i mogućnostima, nakon nekog vremena dovoljnu za trčanje 5 ili 10 kilometara u određenom tempu. Takvim pristupom treninzima želimo omogućiti i ljudima koje ne zanimaju utrke da se rekreiraju i održavaju svoju formu.

S obzirom na to, plan treninga OMEGA škole trčanja zapravo je svojevrsni antistresni program koji pomaže da se rekreativci opuste nakon napornog radnog dana, a istodobno može biti i priprema za sudjelovanje u utrkama.

Lokacije i termini treninga

Treninzi se održavaju tri puta tjedno na tri rekreativcima dobro poznate lokacije – Jarunu i Savskom nasipu te u Maksimiru. Termini početka treninga su sljedeći:

  • Jarun – ponedjeljak, srijeda i petak u 18 sati
  • Savski nasip –  utorak i četvrtak u 18 sati, subota u 9 sati
  • Maksimir – utorak i četvrtak u 18 sati, subota u 9 sati

S obzirom na to da su program OMEGA škole trčanja kao odličan za svoje zaposlenike prepoznale brojne domaće tvrtke, tako smo omogućili da polaznici mogu kombinirati dane i lokacije treninga ovisno o svojim potrebama i mogućnostima. Primjerice, moguće je dogovoriti s trenerima dolazak ponedjeljkom i srijedom na Jarun, a subotom na Savski nasip ili u Maksimir. Takav pristup treninzima omogućava da odmah nakon posla, prije odlaska kući, odradite trening najbliži svom radnom mjestu i dolazak na drugu lokaciju subotom izravno iz svog doma.

Trenerski tim

OMEGA škola trčanja okupila je odličan i vrlo iskusan tim trenera čiji savjeti su u pravilu jako vrijedni rekreativcima. Uz to su i odlični motivatori. Stručna suradnica škole je Marija Vrajić, aktualna hrvatska rekorderka na 100 kilometara i sudionica olimpijskom maratona (Rio 2016). Svaka lokacija ima svog glavnog trenera te još jednog mladog kineziologa koji radi s početnicima i brine se i za one najsporije.

Ciljevi

Za razliku od velike većine drugih škola trčanja, Omega svoje polaznike ne vodi po programu trčanja polumaratona nakon 5 ili 6 mjeseci laganih treninga. Nama je važnije ponuditi polaznicima priliku za rekreaciju u dobrom društvu, trčati 5 ili 10 kilometara bez ikakvih problema, sudjelovati zajednički na utrkama i zatim nastaviti s druženjem uz pivo, sok i finu klopu.

Da bismo ostvarili sve ciljeve, uz redovite treninge za koje itekako motiviramo svoje polaznike, svakog mjeseca organiziramo svoju mini utrku (startni brojevi, ručno mjerenje vremena, okrijepa…). Tako možemo pratiti napredak svakog polaznika Omege, početnika ili naprednjaka, i po potrebi individualno prilagođavali redovite treninge njihovim potencijalima, željama i mogućnostima.

Naravno, dobar dio rekreativaca koji su bili ili još uvijek jesu dio Omege već je istrčao svoj prvi polumaraton. Njima smo pomogli upravo prilagodbom treninga, pa i savjetima te  organiziranjem dodatnih vježbi kako bi bili uspješni na svojoj prvoj avanturi od 21.098 metara.

Cijena

Mjesečni iznos koji treba izdvojiti za treniranje u OMEGA školi trčanja je 130 kuna i plaća se na početku svakog mjeseca. Tvrtka Europa Media Marketing koja vodi školu trčanja, svakom polazniku izrađuje račun (fakturu) temeljem koje se članarina može Netbankingom ili izravno u banci uplatiti na račun tvrtke. Računi se šalju e-mailom ili, ako je tako dogovoreno, dostavljaju isprintani polaznicima na trening.

Dodatne pogodnosti

  • Omega škola trčanja osigurava niže cijenu startnina nekih utrka te – ako postoji interes – organizirani odlazak na utrke
  • Omega škola Trčanja i magazin Trčanje početkom ožujka svake godine zajednički organiziraju Zagrebački proljetni cener na Savskom nasipu, a nastup na utrci je za sve članove Omege (i trenerski tim) potpuno besplatan. To osim nastupa na utrci (5 ili 10 km, štafeta) uključuje super bogati startni paket
  • Osim trening utrke, planiraju se i izleti na koje polaznici mogu povesti svoje obitelji i kućne ljubimce te provesti dan u prirodi uz rekreaciju i druženje
  • Svaki mjesec polaznicima dijelimo mini poklon pakete u kojima su magazin Trčanje i pokloni naših sponzora i partnera

Kontakt

OMEGA škola trčanja

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik, 4. kat)

Marko Schulhauser 099/8763347, 01/4666083

[email protected]

Prijava u OMEGA školu trčanja —> Klikni OVDJE!

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top