scholarship research paper persuasive essay writing prompts how to write for example in an essay sample rhetorical analysis papers human services research paper topics pay someone to write a paper
Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 12 – srpanj 2017.

Broj 12 – srpanj 2017.

Brojem 12 zaokružujemo prvu godinu postojanja i izlaženja. Naravno, ponosni smo na tu činjenicu i nadamo se da smo u proteklih 12 mjeseci opravdali vaša očekivanja.

Dakle, novi broj sadrži (čak) dva intervjua: s kraljicom ultramaratona Nikolinom Šustić i najpoznatijim doktorom među trkačima (i najpoznatijim trkačem među doktorima) Pavlom Vlahekom. Tu su i priče o Summer Beer Mile utrci u Puli, Saucony Školi trčanja iz Slavonskog Broda i trčanju sa psima, Željko Oreški trenirao je u Barceloni i napisao kratku reportažu, Lada Tedeschi Fiorio nam je ispričala svoju trkačku priču, a Siniša Mareković je ponovno nadišao samog sebe i napisao odličan tekst pod naslovom “Kad narastem, želim biti Safet”.

Rubriku Moja prva utrka ovog puta je “pokrila” Melanija Vrkljan iz Olimpik Umag Running Teama, a imamo i priče iz Valpova, novosti iz OMEGA škola trčanja u kojoj je kao trener počeo raditi Drago Paripović i novi dobar text o vježbama i ozljedama koji potpisuje Asja Petersen.

Ima tu još materijala za čitanje, a od petka ćete magazin moći nabaviti u zagrebačkim dućanima sportske opreme (Intersport, Decathlon, Run&Trek, 42,2 Running Store, Running Gate) i od idućeg tjedna u istim trgovinama diljem Lijepe naše.

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top