Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 12 – srpanj 2017.

Broj 12 – srpanj 2017.

Brojem 12 zaokružujemo prvu godinu postojanja i izlaženja. Naravno, ponosni smo na tu činjenicu i nadamo se da smo u proteklih 12 mjeseci opravdali vaša očekivanja.

Dakle, novi broj sadrži (čak) dva intervjua: s kraljicom ultramaratona Nikolinom Šustić i najpoznatijim doktorom među trkačima (i najpoznatijim trkačem među doktorima) Pavlom Vlahekom. Tu su i priče o Summer Beer Mile utrci u Puli, Saucony Školi trčanja iz Slavonskog Broda i trčanju sa psima, Željko Oreški trenirao je u Barceloni i napisao kratku reportažu, Lada Tedeschi Fiorio nam je ispričala svoju trkačku priču, a Siniša Mareković je ponovno nadišao samog sebe i napisao odličan tekst pod naslovom “Kad narastem, želim biti Safet”.

Rubriku Moja prva utrka ovog puta je “pokrila” Melanija Vrkljan iz Olimpik Umag Running Teama, a imamo i priče iz Valpova, novosti iz OMEGA škola trčanja u kojoj je kao trener počeo raditi Drago Paripović i novi dobar text o vježbama i ozljedama koji potpisuje Asja Petersen.

Ima tu još materijala za čitanje, a od petka ćete magazin moći nabaviti u zagrebačkim dućanima sportske opreme (Intersport, Decathlon, Run&Trek, 42,2 Running Store, Running Gate) i od idućeg tjedna u istim trgovinama diljem Lijepe naše.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top