Magazin Trčanje
UtrkeTrčite uz kanjon Cetine

Trčite uz kanjon Cetine

Dok u Hrvatskoj svjedočimo sve većoj popularnosti polumaratona, i Omiš se odlučio za organizaciju jednog. Uz rekreativnu utrku Turistička zajednica Grada Omiša, ŠU Omiš-plivački maraton i športski atletski klub Omiš, pod pokroviteljstvom Grada Omiša, prošle su se godine odlučili za organizaciju prvog polumaratona i rekreativne utrke pod nazivom Volim trčanje! Volim kanjon Cetine!

S obzirom na to da je Omiš idealan domaćin za ovaj vid rekreacije jer se radi o destinaciji kojoj mnogi s ponosom tepaju da je svojevrstan jedinstveni centar avanturističko-sportske turističke ponude, ne sumnjamo da će polumaraton u Omišu postati tradicija. Za sve ljubitelje sporta važne su informacije da u Omišu možete uživati u raftingu, kajakingu, paraglidingu, trekingu, hikingu, slobodnom penjanju, canyoningu i zip-lineu. A u kombinaciji s prirodnim ljepotama Omiša, ne sumnjamo da ćete iskusiti nezaboravan doživljaj.

Ove godine posljednjeg dana rujna natjecatelji će u Omišu trčati dvije utrke: polumaraton se trči kroz kanjon Cetine četiri puta po 5,274 kilometra do izletišta Radmanove mlinice (ukupno: 21,097 km), a rekreativna utrka se trči 3 kilometra uzvodno ravničarskom trasom kanjona Cetine i natrag do starta-Poljičkog trga (ukupno 6 km).

Za sve sudionike utrka osiguran je obrok, a najbolji će biti nagrađeni novčanim nagradama, peharima, medaljama i majicama. Prijave se zaprimaju na web stranici  www.stotinka.hr, a utrka je u sustavu natjecanja Hrvatske udruge za cestovno i planinsko trčanje HUCIPT.

Više informacija sudionici mogu dobiti na službenim stranicama Turističke zajednice Omiš.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top