Magazin Trčanje
UtrkeNikolina Šustić i treći put osvojila Passatore

Nikolina Šustić i treći put osvojila Passatore

Nikolina Šustić pobijedila je na ovogodišnjoj utrci 100 km del Passatore, potvrđujući tako da je trenutno naša najbolja ultramaratonka. Srušila je ženski rekord staze nakon velike borbe s Talijankom Laurom Gotti koja ju je uporno pratila veći dio staze. No naša heroina iz Splita na kraju je odradila nevjerojatnu završnicu ciljem prošla visoko uzdignutih ruku, s rezultatom 7:34:36 sati.

Naravno, osim Nikoline, Hrvatska je tradicionalno na 100 km del Passatore imala nekoliko sudionica. Veronika Jurišić bila je treća s vremenom 8:01:13, Antonija Orlić četvrta s 8:36:49, dok je svoju premijeru na slavnoj talijanskoj utrci imala Adrijana Šimić koja je završila kao 42. u vremenu 11:27:38.

Nažalost, Marija Vrajić i Dejan Radanac su odustali u drugoj polovici utrke.

U muškoj konkurenciji prva dva mjesta osvojili su domaći trkači; ponovno je neprikosnoven bio legendarni talijansku ultraš Giorgio Calcaterra (7:03:54), drugi je bio Andrea Zembelli (7:08:11), a treći Francuz Herve Seitz (7:18:48).

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top