Magazin Trčanje
UtrkeSonja i Andrej najbolji triatlonci u Hrvatskoj

Sonja i Andrej najbolji triatlonci u Hrvatskoj

Krajem svibnja u Falkensteiner Punta Skala Resortu u Petrčanima pokraj Zadra te u organizaciji Hrvatskog triatlonskog saveza i Triatlon kluba X iz Podstrane, održano je Prvenstvo Hrvatske u srednje dugom triatlonu. Natjecanje je okupilo okupila 120 natjecatelja u muškoj konkurenciji, 26 natjecateljica u ženskoj konkurenciji te 18 u štafetnoj konkurenciji, a do naslova prvaka stigli su Andrej Vištica i Sonja Škevin.

Andrej Vištica je utrku završio s ukupnim vremenom od 3 sata 59 minuta i 31 sekunde te je uz osvojeno prvo mjesto u muškoj konkurenciji postigao i novi rekord staze, drugo mjesto postigao je Matija Avirović sa 7:27 minuta zaostatka, dok je treće mjesto osvojio Janez Klančnik sa 10:01 minuta zaostatka za pobjednikom.

U ženskoj konkurenciji pobjedu je ostvarila, kao i prošle godine, Sonja Škevin s vremenom 4:31:33, druga je završila Željka Šaban Miličić sa 7:54 minuta zaostatka dok je treća bila Simona Dolinar Majdič sa 20:29 minuta zaostatka za pobjednicom. U konkurenciji štafeta zlato je osvojila štafeta Triatlon kluba Zadar 1 s ukupnim vremenom 04:13:10.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top