Magazin Trčanje
VijestiGarmin fēnix 5 serija: GPS multisport sat za avanturiste sa stilom

Garmin fēnix 5 serija: GPS multisport sat za avanturiste sa stilom

Za profesionalne sportaše i pustolove Garmin je lansirao sljedbenika već dobro poznate fēnix serije – fēnix 5, fēnix 5S i fēnix 5X.  fēnix 5S je lakši, profinjeniji i manji od prethodnih modela što će savršeno odgovarati manjim zglobovima, a bez narušavanja multisport funkcionalnosti. fēnix 5X ima učitanu osnovnu kartografiju dok kompaktni fēnix 5, kao i drugi fenix satovi, ima čitav niz funkcija za trening i mnoge sportove, spreman na izazov sa svojim novim atletskim izgledom.

Svi satovi fēnix 5 serije su cjelodnevno nosivi kroz tjedan s produženim vijekom trajanja baterije, dnevnim praćenjem aktivnosti, Garmin Elevate tehnologijom mjerenja pulsa na zapešću te mnoštvom pametnih funkcija povezivosti. Tu je i jednostavna i brza izmjena remena od elegantnih kožnih i metalnih remena do sportskih silikonskih bez uporabe pribora, a zahvaljujući novim QuickFit remenima. S novom fēnix 5 linijom satova, korisnici odsada imaju sat koji uzdiže njihov sport i stil.

Moderan i funkcionalan

Prvi fēnix dizajniran je s naglaskom na sportašice, fēnix 5S je profinjen, manje veličine čistog sportskog izgleda. Na 42mm, fēnix 5S iako malen i prikladan za mala zapešća udovoljit će svakom naprednom treningu i multisport funkcijama. I moderan i funkcionalan, fēnix 5S dostupan je u srebrnoj, bijeloj, zlatnoj i crnoj boji.

Uz 47 mm promjera, fēnix 5 ima novi sportski dizajn, kompaktniji je od prethodnih modela fēnix 3 linije proizvoda. Svi fēnix 5 modeli dolaze s novim kompletom trening funkcija dostupnih putem novog performans widgeta te su dostupni u različitim bojama i završnoj izvedbi. Za najambicioznije multisportaše fēnix 5 nudi performer komplet dodajući HRM Tri senzor traku za prsa koja omogućuje praćenje napredne dinamike trčanja i otkucaja srca tijekom plivanja.

fēnix 5x dolazi s rutabilnom Topo kartom Europe, naprednim navigacijskim funkcijama smještenim u impresivnom ultra čvrstom čeličnom kućištu promjera 51mm. Za dodatnu neophodnu sigurnost kada niste povezani, fēnix 5X pruža situacijsku svjesnost kroz inovativne navigacijske funkcije (barometarski visinomjer, 3-osni kompas i žiroskop) za dobivanje maksimuma iz topo karte na ručnom zglobu.

Kompatibilan s pametnim telefonom

Svi novi fēnix 5 modeli dolaze s učitanim multisport funkcijama za trčanje, biciklizam, plivanje, skijanje i drugo. Za natjecateljski orijentirane sportaše, tu je uz nove trening funkcije koje uključuju praćenje stanja treninga, zahtjevnost treninga i Training Effect 2.0 i poboljšana metrika za trčanje, biciklizam i plivanje, te podrška za  Strava segmente u realnom vremenu. Nova izvedba widgeta omogućuje korisnicima da zadrže bitne statističke podatke treninga na dohvat ruke. Usavršen, potpuno integriran Garmin Elevate senzor otkucaja srca koji puls mjeri na zapešću omogućuje poboljšano praćenje otkucaja srca svih sedam dana u tjednu, bez potrebe za nošenjem pulsmetar trake.

Osim multisport i trening funkcija, fēnix 5, 5S i 5X mogu se pohvaliti raznim pametnim funkcijama povezivosti. Upareni s kompatibilnim pametnim telefonom, ovi satovi omogućuju primanje poziva, SMS-ova i e-mail-ova izravno na zapešće. Svi fēnix 5 modeli su kompatibilni s Connect IQ, platformom tako da je sat moguće prilagoditi s aplikacijama, widgetima, podatkovnim poljima i izgledima zaslona sata. Za još više personalizacije fēnix 5 satovi su kompatibilni Face It aplikacijom zahvaljujući kojoj je moguće postaviti omiljenu fotografiju na zaslon sata.

Preporučene cijene za…

fēnix 5S Silver 4.775,00 kn
fēnix 5S Sapphire 5.590,00 kn
fēnix 5 Slate i Silver seriju 4.775,00 kn
fēnix 5 performer komplet 5.350,00 kn
fēnix 5 Sapphire 5.590,00 kn
fēnix 5 Sapphire performer komplet 6.090,00 kn
fēnix 5X Sapphire 5.990,00 kn
fēnix 5X Sapphire s metalnom narukvicom 7.150,00 kn

 

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top