Magazin Trčanje
VijestiEnergypip – Više prirodne energije!

Energypip – Više prirodne energije!

Sadrži med, vitamin C iz prirodnog izvora – acerole, ekstrakt sjemenki guarane koji sadrži i kofein, i druge prirodne ekstrakte.

Uz svoje pozitivne učinke na organizam, med je brzi nosač svih sastojaka do stanica organizma. Za razliku od kofeina iz kave, kofein  iz guarane se oslobađa puno sporije, njegov učinak se brzo osjeti, dugotrajniji je, a traje i do nekoliko sati.

Vitamin C sadržan u plodovima acerole doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Energypip je namijenjen vozačima kojima je potrebna pojačana koncentracija, studentima pred ispitnim rokovima ili kod izraženih sportskih aktivnosti, ali i svima ostalima koji osjećaju bitan pad energije, umor i iscrpljenost. Proizvod je prirodan, ne sadrži konzervanse niti umjetna bojila.

Cijeli sadržaj vrećice potrebno je postupno otapati u ustima, a preporučuje se konzumiranje do tri vrećice dnevno. Jedna vrećica sadrži 40mg kofeina.

Proizvod se ne preporučuje trudnicama ni djeci.

Energypip je dostupan u pakiranju od 3 vrećice po 12 grama u ljekarnama, dm-u i Mülleru po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 20 kn.

Energypip – za novu svježinu med, guarana, acerola i drugi prirodni ekstrakti.

Više informacija o PIP proizvodima pronađite na www.pip.hr.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top