Magazin Trčanje
VijestiZapalite se za trčanje uz MAGENTA 1 B2B RUN playliste na Deezeru

Zapalite se za trčanje uz MAGENTA 1 B2B RUN playliste na Deezeru

Trčanje i glazba idealan su način da provedemo sat vremena dnevno sami sa sobom. Trčanje nam pomaže da se riješimo nagomilanog stresa, dok nas glazba odvraća od boli i umora, podiže raspoloženje, povećava izdržljivost, smanjuje percipirani napor, i pomaže da ostanemo fokusirani. Sportski psiholog Costas Karageorghis sa Sveučilišta Brunel u Londonu kaže da o glazbi možemo razmišljati kao o “legalnoj drogi kojom povećavamo učinkovitost”.

Kako bi pomogao da se pripremite za svoju prvu peticu, Deezer je pripremio malo drukčiji motivacijski popis pjesama koji će potaknuti svaki neodlučan duh na prve trkače korake. Deezer omogućava jednostavno slušanje glazbe bez gnjavaže prebacivanja pjesama na mobitel ili neki drugi uređaj. Uz internetsku vezu i Deezer aplikaciju, korisnik u svakom trenu može neometano pristupiti svojim omiljenim izvođačima, albumima ili pjesmama.

A ove godine natjecatelji se mogu zagrijavati uz – ne jednu, nego dvije – specijalizirane DJ playliste za bolje, brže i efektnije trčanje. Jedna je više plesno orijentirana, a druga je za rockerski nastrojene trkačice i trkače. Ove godine, playliste su i brandirane, odnosno sastavila su ih dva vrsna DJ-a – DJ Bole i DJ Ampersand. Svaki od njih skupio je po 40 pjesama koje natjecateljima omogućuju dodatnu dozu adrenalina, kako za utrke, tako i za treninge.

DJ BOLE opsjednut je glazbom još od osamdesetih kad je kao tinejdžer puštao glazbu na tulumima. Dugi niz godina profesionalno je radio kao DJ pod pseudonimom DJ XS puštajući glazbu po mnogim zagrebačkim klubovima a i šire… DJ Bole je bio zadužen za izvrsnu glazbenu podlogu na posljednjoj zagrebačkoj B2B RUN utrci u Zagrebu.

Njegova MAGENTA 1 B2B RUN POWER DANCE playlista je na linku: http://www.deezer.com/playlist/3082711622

DJ AMPERSAND nakon karijere u osamdesetima u riječkim, opatijskim i istarskim diskotekama vrlo je rijetko nastupao, pa je ova playlista svojevrstan ekskluzivitet. U drugoj polovici osamdesetih djelovao je u sklopu DJ korporacije Grom i pakao (ili DJ Corporationa Thunder & Hell), gdje je uz još dvojicu DJ-a u jednoj večeri miksao različite tipove glazbe, od housea do hard rocka sa 12-inčnih singlova.

Njegova MAGENTA 1 B2B POWER ROCK playlista je na linku: http://www.deezer.com/playlist/3082993382

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top