Magazin Trčanje
UtrkePrijave za samoborsku Noćnu utrku traju do 15. svibnja

Prijave za samoborsku Noćnu utrku traju do 15. svibnja

Tradicionalna, Noćna utrka grada Samobora zaživjela je u sasvim novom ruhu. Utrka koju su nekad trčali školarci danas je prava gradska utrka koja povezuje sport i ljepote Samobora. Utrku organizira Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, na inicijativu Grada Samobora i Samoborskog športskog saveza, s ciljem revitalizacije nekad popularne utrke.

Već u prvoj godini svoga povratka na gradske ulice, Noćna utrka okupila je gotovo 500 trkača, a u ovoj godini očekuje se još veći broj sudionika. Noćna utrka grada Samobora održat će se u petak, 26. svibnja, s početkom u 19 sati, sa startom i ciljem na Trgu kralja Tomislava.

Ovogodišnja utrka posvećena je Josipu Leopoldu, osnivaču ove i brojnih drugih sportskih manifestacija u Samoboru koji nas je nedavno u 90. godini života napustio. Trče se dvije utrke, na 5 i 10 kilometara, kroz sam centar grada, uz regulaciju cestovnog prometa.

Poticaj za sudjelovanje svakako je i kvalitetna dry fit sportska majica s logom Volim Samobor koja je poznala prepoznatljiva na svim utrkama diljem Hrvatske i šire.

Sve informacije o utrci i prijavama dostupne su na www.stotinka.hr, a rok za prijave i uplate je do 15. svibnja.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top