coffee shop and bakery business plan best way to write an essay home child care business plan how to write an 8 page paper how to write a 500 word essay
Magazin Trčanje
Vijestiadidas Athletics predstavio novu Z.N.E. Zero-Dye majicu s kapuljačom

adidas Athletics predstavio novu Z.N.E. Zero-Dye majicu s kapuljačom

adidas Athletics predstavio je ključni proizvod nove kolekcije  Z.N.E Zero-Dye – majicu s kapuljačom, tzv. hoodicu, koja pruža vrhunsku udobnost te svojim dizajnom omogućava sportašima da se fokusiraju na ono što je bitno prije izlaska na teren.

adidas Athletics kolekcija proizvedena je inovativnim procesom bez korištenja umjetnih bojila, koristeći samo materijale u svojim prirodnim bojama čime se smanjuje prekomjerno trošenje vode. Nova ekološka metoda proizvodnje odbacuje sve ono što je nebitno te reflektira viziju i fokus koji su sportašima neophodni u pripremama prije izlaska na teren. Elegantan dizajn hoodice kao i predimenzionalna kapuljača svojim oblikom eliminiraju vanjske faktore koji mogu negativno utjecati na koncentraciju i omogućuje još učinkovitiji  fokus potreban za postizanje vrhunskih rezultata.

Slogan nove adidas Athletics Z.N.E kolekcije Fokusiraj se na bitno potiče svijest kod sportaša ne samo na krajnji rezultat njihove igre već tu svijest proširuje i izvan okvira sporta i na okolinu koja ih okružuje. Novu adidas Athletics kolekciju možete pronaći u adidas shopovima diljem Hrvatske kao i kod odabranih partnera, preporučena MPC ključnog proizvoda kolekcije Z.N.E. hodice iznosi 599kn.

Foto: adidas

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top