Magazin Trčanje
VijestiU Zagrebu otvoren ‘dnevni boravak’ za trkače

U Zagrebu otvoren ‘dnevni boravak’ za trkače

U petak, 24. veljače svoja vrata je otvario Running Gate by Ferivi koncept trgovina specijalizirana za trkače. Trgovina se nalazi u zagrebačkoj Vlaškoj ulici 129 i smišljena je da bude novi ‘dnevni  boravak’ za sve ljubitelje trčanja, trekinga i outdoora. Trgovinu otvaraju dva brata trkača čiji je životni moto da sve počinje vezanjem vezica i laskom u svijet trčanja.

Ferdo i Ivica Kraljević su aktivni maratonci koji iza sebe imaju pretrčane sve najveće maratone. Ferdo je jedan od rijetkih Hrvata koji je pretrčao sve ‘World Marathon Majors’ (Berlin, London, Tokyo, New York, Boston i Chicago), dok će Ivica taj cilj ostvariti ove godine u Bostonu. Ferdo i Ivica svoje znanje i višegodišnje iskustvo žele podijeliti sa svim aktivnim i budućim trkačima otvarajući trgovinu prilagođenu potrebama zaljubljenicima u trčanje.

Uređenje same trgovine bilo je inspirirano upravo sa 6 najvećih svjetskih maratona. Ono s čim se Running Gate može pohvaliti je foot scanner koji trkačima omogućava skeniranje profila stopala, utvrđivanje tipa stopala te preporuku modela tenisica za trčanje. Uz to, Running Gate omogućava svojim posjetiteljima da uzmu testne modele tenisica i isprobaju ih na svom treningu trčanja kako bi smanjili mogućnost odabira neodgovarajućih tenisica.

Trgovina ima i prostor za trkače koji se sastoji od garderobe, ormarića za ostavljanje stvari, mjesta za okrjepu, oglasne ploče gdje ćete moći saznati sve informacije o budućim utrkama te wall of fame gdje će trkači moći ostavljati svoje startne brojeve i još puno toga. Brandovi koje možete pronaći su: Nike, Adidas, Asics, Mizuno, Saucony, Salomon, Garmin, Compressport i Power Bar.

 

 

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top