Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 8 – ožujak 2017.

Broj 8 – ožujak 2017.

Stiže na proljeće, vrijeme je najvećeg mogućeg uživanja u trčanju… i Trčanju. Novi broj tradicionalno ‘otvaramo’ rubrikom Moja prva utrka. Ovog puta u njoj ‘gostuje’ Martina Zelić, mlada Zagrepčanka koja se nakon završenog zimskog ‘školovanja’ u Salomon školi trčanja sama uputila u Veronu i istrčala polumaraton poput iskusne trkačice.

Siniša Mareković je u svojoj kolumni obradio temu lijenosti, tj. onih trenutaka kad nam se stvaaaaarno ne da na trening. Obradili smo i temu zašto se upisati u školu trčanja; postoji zaista puno razloga za to, pogotovo to vrijedi za one koji imaju problema s motivacijom. Slijedom toga odlično su ‘sjeli’ trenerski savjeta kako od udobnog naslonjača do pretrčanog cenera.

Tu je i reportaža o incijativi PoKRENI prijatelja i tri para koja se bore za startninu na Bečkom maratonu, te za kraj kratki vodič kroz kupovinu tenisica i članak o potrebi shvaćanja osoba s invaliditetom i njihovih potreba za bavljenje rekreacijom.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top