Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 1 – srpanj 2016.

Broj 1 – srpanj 2016.

Ponosno predstavljamo prvi broj magazina Trčanje, prvog domaćeg besplatnika o trčanju koji će se primarno baviti temama važnim za trkačke rekreativce. Već u prvom broju objavili smo reportažu o Sergeju Drechleru, fotografu iz Rijeke, koji je nedavno odradio svoj prvi polumaraton riječkim ulicama, Dragan Janković pripremio je kratki tekst o 4. pojedinačnom PH u ultramaratonu koje će se sredinom rujna održati u Sv. Martinu na Muri, a Andrej Vištica napisao odličan članak na temu treninga triatlonaca (s posebnim osvrtom na trkački dio).

Tu je i priča iz Adidas škole trčanja, kratka povijest nadolazećeg Zagreb maratona, odlični tekstovi o projektu PoKRENI i Učini pravu stvar, a Mimi Vurdelja, nutricionistica Hrvatskog olimpijskog odbora, pripremila je i opsežan tekst na temu značaja kvalitetne prehrane u životima profi sportaša i rekreativaca.

To je samo dio tema iz prvog broja; nadamo se da ćete uživati čitajući, a mi ćemo se potruditi da svaki idući broj bude još kvalitetniji i tematski opsežniji.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top